Нардеп від “Слуги народу” підкорив мережу, надавши допомогу 93-річній бабусі

У мережі вже кілька днів набирає популярність відео, де один з нардепів від “Слуги народу” допомагає бабусі на вулиці.

Об этом сообщает База компромата



Його опублікував один з жителів Рівного Ігор Хоменко у своєму Facebook. На кадрах видно, як жінка похилого віку не могла дійти до ринку, сіла на узбіччі і продавала петрушку.


Повз проїжджав нардеп Дмитро Соломчук. Він підійшов до неї, викупив всю зелень й провів через дорогу.


“Начебто дрібниця, але в випадкових вчинках справжня щирість. Зараз більше допомоги потребують люди похилого віку, не забувайте про них, тому що самі не попросять – це не жебраки, але вони вам будуть дуже вдячні!”, – написав Ігор Хоменко.


Кілька тисяч користувачів поділилися відео і підтримали Дмитра Соломчук: “Нехай Господь благословить тебе. Потрібно допомагати нужденним людям!”, – пише в коментарях Олена Осадча.


“Давайте все купувати на ринках і місцях, де продають бабульки, дідульки й прості люди, а не в тих супермаркетах мільйонерів!”, – написала Юлія Демянец.


“Людяність повинна бути в кожному з нас, не варто забувати про це. Хлопець молодець й Бог це бачить!”, – підтримав Дмитра користувач Олександр Кротов.


Нагадаймо, Дмитро Соломчук – народний депутат від Рівненщини, партія “Слуга Народу”. На президентських виборах Дмитро Соломчук був керівником обласної Зе! Команди. Під час карантину народний депутат багато допомагає лікарям засобами захисту і технікою.


Сьогодні зранку ішов з пекарні і побачив таку ситуацію.Сидить бабуся при дорозі, продає пучок зелені, потім сказала що їй 93 років і не має сил дійти до базару. Біля неї вже був Дмитро Соломчук, який купив товар “оптом” і провів її додому. В мене подібна була ситуація, коли допоміг одному дідусю, тому вирішив поділитися цією історією з вами. Давайте робити більше добрих справ та ділитися ними! Ніби дрібниця, але водночас у випадкових вчинках справжня щирість допомоги. Зараз найбільше допомоги потребують наші старенькі, не забувайте про них, бо самі не попросять – це ж не жебраки, але вони вам будуть дуже вдячні!p.s. і пам’ятати про них треба не лише в пам’ятні дати, а кожного дня.

Gepostet von Ihor Khomenko am Freitag, 8. Mai 2020



Шукайте деталі в групі Facebook, а також каналі Telegram


Джерело статті: “https://prykarpattya.org/news/88500”

©1info.net