За пошуки миру: Рабинович пояснив причину порушення справ проти ОПЗЖ

Поїздка депутатів партії "Опозиційна платформа — За життя" в Москву, де вони зустрічалися з керівництвом РФ з метою пошуку миру, може обернутися для них судом.

Об этом сообщает Руспрес


Про це заявив народний депутат, співголова партії Вадим Рабинович на 112 каналі.


Він прокоментував інформацію, що нібито суд зобов’язав Офіс генерального прокурора порушити кримінальну виробництво про можливу держзраду з боку членів ОПЗЖ. Він нагадав, що раніше "вони зобов’язували порушити справу щодо Медведчука, побачивши держзраду".


"За пошук миру привертають до суду, порушують справи. Не за те, що люди розкрадають країну. За те, що люди їдуть в Москву і розмовляють з колегами з Держдуми РФ. Влада бачить, що рейтинги партії ростуть, тому вони придумують держзраду!", — заявив він.


"Порохоботи" виходили захищати "військово-патріотичне майбутнє" (напад на офіс Віктора Медведчука). Влада нічого не може їм протиставити, а радикали відчувають себе переможцями!.. Вважаю, що рішення влади порушити проти нас справу — це як ордена мені та Медведчуку! Ордена за принципову позицію, за те, що ми знаходимося в пошуку миру. Вважаємо, що політик, який не шукає миру просто проїдає державні гроші! Якщо нас залучають до суду за те, що ми шукаємо мир, — напевно, ми хороші люди!", — зауважив депутат.


Співголова партії "Опозиційна платформа — За життя" вказав на тенденцію в останніх подіях: "президент повідомляє, що йому не подобаються телеканали, які "не тими фінансуються і не такі запитання ставлять…". Проходить кілька днів — напад на офіс голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука. Ще через кілька днів — порушення справи за нашу поїздку в Москву. Влада намагається показати радикалам, що вона радикальніше їх! Якщо вони думають, що будуть своїми серед радикалів, то не там рибу ловлять…", — упевнений політик.


Він підкреслив, що партія продовжить шукати можливості для встановлення миру.


"Хочу тим, хто порушує справи, підкинути матеріал. Ми плануємо зустріч партії "Єдина Росія" і "Опозиційна платформа — За життя", щоб на парламентському рівні продовжити пошук шляхів до миру. Можете в "Миротворець" тих, що беруть участь з російської сторони, внести! Люди нехай бачать, в яку катастрофу нас занурюють!", — завив Рабинович.


Політик закликав владу чітко визначити свій курс роботи.


"Ми хочемо вічно бігати за радикалами? Або будувати мир? Мир був запропонований планом, який Медведчук презентував під час поїздки не тільки в Москву, але і в Берлін, Париж! Нехай читають", — констатував Вадим Рабинович.


Звернення до прокуратури про розслідування поїздки депутатів до Москви направила депутат фракції "Голос" Саломея Бобровська. У поїздці брали участь лідери партії Віктор Медведчук, Вадим Рабинович та інші нардепи з ОПЗЖ.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/politics/government/2020-05-26/za-poiski-mira-rabinovich-poyasnil-prichinu-vozbujdeniya-del-protiv-opzj/198376”

©1info.net