Бойовики з великокаліберних кулеметів тричі обстріляли українських військових під Оріховим – штаб ООС

Унаслідок ворожих обстрілів утрат у лавах сил ООС немає
Унаслідок ворожих обстрілів утрат у лавах сил ООС немає

Бойовики з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем тричі обстріляли українських військових під Оріховим. Про це 18 червня повідомляє штаб операції Об’єднаних сил.

Об этом сообщает Руспрес

У районі Мар’їнки російські окупанти вели вогонь по позиціях сил ООС із ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. Біля Авдіївки ворог застосував гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

По українських військовослужбовцях біля Кримського бойовики випустили сім мін із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм.

Загалом від початку доби збройні формування РФ на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню.

Унаслідок ворожих обстрілів утрат у лавах сил ООС немає.

Українські військові відкривали по противнику вогонь у відповідь.


https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/879894922503125

2014 року, відразу після анексії Криму, Росія розпочала збройну агресію на сході України. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на факти й докази, які демонструє українська сторона.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/war/-bojoviki-z-velikokalibernih-kulemetiv-trichi-obstriljali-ukrajinskih-vijskovih-pid-gorihovo-shtab-oos-1505082.html”

©1info.net