Ляшко заявив, що в західних областях України можуть посилити карантин

Як повідомляє видання "Українські новини", на пресконференції 23 червня Ляшко зазначив, що всього в Україні не відповідають новим критеріям для пом’якшення карантину 14 областей.

Об этом сообщает FLB


"Найкритичніша ситуація щодо можливості запровадження більш жорстких обмежень у нас у західних регіонах. Зокрема, у Закарпатській, Львівській, Волинській областях, де є значне зростання кількості випадків коронавірусної хвороби", – зазначив він.


Згідно з постановою Кабміну про адаптивний карантин, рішення про пом’якшення або посилення обмежувальних заходів з урахуванням епідемічної ситуації має ухвалювати регіональна влада.


Short News – новий проєкт інтернет-видання "ГОРДОН". Для того щоб надати нашим читачам доступ до великої кількості важливих, актуальних і перевірених новин, наша редакція запроваджує новий формат коротких повідомлень. Звичні розлогі новини, як і раніше, будуть доступними на сайті в розділі "Новини".


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/society/-ljashko-zajaviv-shcho-v-zahidnih-oblastjah-ukrajini-mozhut-posiliti-karantin-1505841.html”

©1info.net